Hemsidan klar!

föräldrar2-01-01

Hej och välkomna till NärCon Vinter 2014 års hemsida!

Här kommer mer och mer info att finnas ju närmare evenemanget vi kommer, så håll utkik och kolla in sidan med jämna mellanrum. Om du inte vill missa något, gilla oss på Facebook och följ oss på Twitter och Instagram!

6 thoughts on “Hemsidan klar!

 1. my norberg

  hej jag heteer my och jag detta ska bli mitt första konvent jag vet inte hur biljetten ser ut eller når asså jag vet ingenthing och skulle ni kunna fförklara till mig för jag printade ut asså ordern och asså jag har ingen annig hur man gör hjälp mig snälla assså skickas biljetten till min gmail eler vad snälla hjälp mig ^^

  1. Kristofer Janukiewicz

   Hej My!

   Biljetten hittar du under ”Användare” och sedan ”Biljetter” i biljettsystemet, en stor svart-vit-rutig kod som du skriver ut och tar med till evenemanget!

   Mvh,
   Kundtjänst

 2. God Tier Vriska Cosplayer :B

  Hejsan!
  Jag undrar om ni har någonting planerat för Homestuck (eller något annat t.ex Attack On Titan) i år! Kanske nån meet-up? Bara tänkte att det kunde vara en rolig sak att ha med i konventet! c:

  Hoppas det iallafall!

  1. Kristofer Janukiewicz

   Hej!

   De meet-ups som händer på NärCon planeras exklusivt av våra besökare, och det kan vara en idé att söka på facebook om vilka som äger rum. Ifall arrangören skriver till oss och frågar så kan vi lägga till den i schemat, så att den är lättare för andra att hitta 🙂

   Mvh,
   Kundtjänst

 3. Julian

  Hejsan jag undrar om ni kommer få mer sovsals platser som om ni kunde öppna ett till klassrum som ni kommer kunna använda som sovsal?

Comments are closed.